Padesát odstínů temnoty

2DČT18
Režie:James Foley
Hrají:Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eloise Mumford, Victor Rasuk
Premiéra:9. únor 2017
Délka: minut
Žánr:Erotický, Romantický

Hrají: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eloise Mumford, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora, Max Martini, Eric Johnson, Bella Heathcote, Kim Basinger, Marcia Gay Harden  •  Režie: James Foley  •  Hudba: Danny Elfman  •  Kamera: John Schwartzman  •  Scénář: Niall Leonard  •  Námět: E. L. Jamesové

Jamie Dornan a Dakota Johnson se vracejí jako Christian Grey a Anastasia Steeleová v Padesáti odstínech temnoty, druhé kapitole milostného příběhu, který vychází z celosvětového knižního fenoménu. Začínat bude přesně tam, kde skončil jeho předchůdce, tedy film, který celosvětově vydělal přes 560 miliónů dolarů. Už na Valentýna 2017 se budete moci ponořit do vyprávění, jež bude ještě o odstín temnější.

Odmítnutý Christian Grey se pokusí přimět obezřetnou Anastasii k obnovení vztahu. Ta souhlasí jen pod podmínkou, že se zcela změní pravidla, na kterých dosud fungoval. Ve chvíli, kdy se mezi nimi začne obnovovat důvěra a do jejich soužití se vrátí stabilita, začnou se kolem nich motat temné stíny z Christianovy minulosti. Jejich cílem je zničit společnou budoucnost páru.

Spolu s Jamiem Dornanem a Dakotou Johnson se vracejí I oscarová Marcia Gay Harden, Eloise Mumford, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora a Max Martini. V pokračování se k nim připojí oscarová Kim Basinger.

Padesát odstínů temnoty režíruje James Foley (Domek z karet) pod bedlivým dohledem autorky předlohy E. L. James.

Trailery

Fotogalerie

Najděte svoji akci