Jurský svět: Zánik říše

2DČDAnglická verze s českými titulky12
Režie:J.A. Bayona
Hrají:Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell
Premiéra:21. červen 2018
Délka:127 minut
Žánr:Scifi, Akce, Dobrodružný

Režie: J.A. Bayona  •  Scénář: Derek Connolly, Colin Trevorrow  •  Kamera: Oscar Faura  •  Hudba: Michael Giacchino  •  Hrají: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, Isabella Sermon, Jeff Goldblum

Od chvíle, kdy zběhlí dinosauři zničili zábavní park a luxusní resort Jurský svět, uběhly už čtyři roky. Lidé Isla Nubar opustili a zanechali dinosaury jejich osudu. Když ale na ostrově začne ožívat dosud spící sopka, pustí se Owen (Chris Pratt) a Claire (Bryce Dallas Howard) do záchranné operace, jejímž cílem je převézt dinosaury z ostrova do bezpečí. Owenovým hlavním cílem je nalezení Blue, ještěra, kterého vychoval, a Claire je chce zachránit z přesvědčení, že by tihle živočichové neměli vymřít podruhé. Po příjezdu na velmi nestabilní ostrov, na který prší láva, odhalí spiknutí, které může planetu vrátit do prehistorických dob. Budete žasnout, budete se bavit a bát u pokračovatele jedné z nejslavnějších sérií v historii kinematografie. Vítejte ve světě filmu Jurský svět: Zánik říše.

V hlavních rolích se znovu objeví Chris Pratt a Bryce Dallas Howard, film opět produkuje Steven Spielberg, tentokrát společně s režisérem prvního dílu Colinem Trevorrowem, pod hlavičkou Universal Pictures a Amblin Entertainment. V dalších rolích Chrise a Bryce doplňují James Cromwell, Ted Levine, Geraldine Chaplin nebo Jeff Goldblum, který “oživil” svou postavu z předchozí série.

Film režíruje J. A. Bayona (Nic nás nerozdělí) a scénář napsal režisér prvního filmu Colin Treworrow spolu s Derekem Connollym.

Trailery

Fotogalerie

Najděte svoji akci